ARBRES

Quadres tridimensionals fets amb oli.

RENAIXAMENT: En una finestra d’una sala d’exposicions, un arbre reapareix just després de la talla de desenes d’arbres al mateix carrer. Des de dins, sembla que l’arbre està al carrer, des de fora, sembla que l’arbre està a dins.

ERASEUNA/ONE DAY: En un mostrador d’una botiga abandonada, dos contes es barregen amb capes de plàstic transparents, un escrit a mà per Lucas que explica la seva història d’amor amb la Emilie, l’altre de la Bella Dorment.
Les fulles de l’arbre Eucaliptus (pintades amb oli sobre tela, retallades) ho fan difícil de llegir.

PARADÍS: A l'hivern en un parc a Amsterdam, els passejants veuen entre els arbres pelats uns ocells, una figuera i una dona, pintats amb colors vius. No es pot arribar a mirar-ho de prop, tot es troba a l’altre costat d’un riuet i el pont s’ha trencat.

CEMENTERI: La silueta darrere un arbre Gingko és l’aparença d’una figura paterna que amaga la seva cara darrere una llum. La llum dóna vida a la figura, l’arbre fràgil s’aguanta amb agulles a la paret, les ombres en el silenci.

(Projecte dissenyat per la Petra Vlasman, quadres exposats a Amsterdam Sandberg Instituut, Melbourne Gertrude Street, Arti et Amicitae Amsterdam 1996- 2001)

_tornar a art