TALLERS

LA MIRA -Petra Vlasman- també dissenya tallers a mida. Sèries de classes, activitats i continguts per a escoles, ajuntaments, empreses, associacions, fundacions, festivals d’art i museus.

LA MIRA -Petra Vlasman- disposa de càmeres, portàtils i més materials necessaris, per poder treballar independentment en els espais disponibles.

Aprendre a mirar amb sentit crític. En un món visual en què estem envoltats d’imatges, el límit entre el que és ‘real’ i el que és ‘irreal’ cada dia es confón més. És important que mirem amb sentit crític tota la informació visual que rebem cada dia.

Saber llegir el llenguatge de les imatges. Necessitem habilitats visuals per saber llegir el llenguatge de les imatges, perquè una imatge sempre ens ensenya el punt de vista del creador. És important que entenguem que una part essencial del món en què vivim és la de les representacions. És com una quarta dimensió de l’espai on vivim.

Càmera, collage, dibuix, pintura. Els participants dels tallers de LA MIRA -Petra Vlasman- poden tenir l'experiència de saber com és això de ser creador/a, artista o reporter/a. La càmera és un instrument per desmitificar el mitjà de les imatges, els dóna més control, més autonomia i una oportunitat per a expressar-se. Ara poden formar part, d’una manera més activa, del món visual!

FOTOGRAFIA
TÈCNIQUES MIXTES
FORMACIONS

tornar a educació